• 카테고리

    질문 & 답변
  • 세부 분야

    웹 개발

  • 해결 여부

    미해결

프로덱트1-CTA&Map Section 강의 중 잘못된 부분 있는것 같아 올립니다.확인해주세요.

22.05.13 17:54 작성 조회수 98

0

 

Welcome to my first website. Lorem, ipsum dolor sit amet consectetur adipisicing elit. Aliquid, temporibus.

 

Lorem ipsum dolor sit amet consectetur adipisicing elit. Est laborum a dolorem sapiente iusto ab repellat quia eius reprehenderit eos!

Read more

Easy contact!

Lorem ipsum dolor sit amet consectetur adipisicing elit. Omnis, quis.

<form> <div class="mb-3"><input class="form-control" type="text" placeholder="Your name" /></div> <div class="mb-3"><input class="form-control" type="tel" placeholder="Your phone" /></div> <div class="form-check mb-3"><input id="flexCheckDefault" class="form-check-input" type="text" /> <label class="form-check-label text-secondary" for="flexCheckDefault"> I agree to provide privacy. </label></div> <p class="mb-3"><button class="btn btn-primary w-100" type="button">Submit</button></p> </form>
Greetiongs!

Introduce our website.

Lorem ipsum dolor sit amet consectetur adipisicing elit. Autem dicta sequi voluptatibus rerum voluptatum officia iste voluptates asperiores! Laudantium minima mollitia unde magnam quia doloribus veniam quasi odio hic a.

Lorem ipsum dolor sit amet consectetur adipisicing elit. Dolor, dolorum sint minima rem doloribus dolore aliquid distinctio labore aperiam tenetur.

Our amazing services

 

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit. Atque error provident ad ipsum iste facere blanditiis quas deleniti doloremque non.

Skide title

Lorem ipsum dolor sit amet consectetur adipisicing elit. Quisquam fugiat repellendus numquam dolorem rem, temporibus quis aperiam odit! Neque, iure.

View more...

Skide title

Lorem ipsum dolor sit amet consectetur adipisicing elit. Quisquam fugiat repellendus numquam dolorem rem, temporibus quis aperiam odit! Neque, iure.

View more...

Skide title

Lorem ipsum dolor sit amet consectetur adipisicing elit. Quisquam fugiat repellendus numquam dolorem rem, temporibus quis aperiam odit! Neque, iure.

View more...

Skide title

Lorem ipsum dolor sit amet consectetur adipisicing elit. Quisquam fugiat repellendus numquam dolorem rem, temporibus quis aperiam odit! Neque, iure.

View more...

Skide title

Lorem ipsum dolor sit amet consectetur adipisicing elit. Quisquam fugiat repellendus numquam dolorem rem, temporibus quis aperiam odit! Neque, iure.

View more...

Skide title

Lorem ipsum dolor sit amet consectetur adipisicing elit. Quisquam fugiat repellendus numquam dolorem rem, temporibus quis aperiam odit! Neque, iure.

View more...

Our Slogan...

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit. Doloremque repellendus delectus possimus eos debitis recusandae blanditiis atque assumenda itaque quos!

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit. Doloremque repellendus delectus possimus eos debitis recusandae

1 Feature 1

Lorem ipsum dolor sit amet consectetur adipisicing elit. Adipisci odit consequatur laudantium neque harum vitae provident omnis sapiente ut hic!

2 Feature 2

Lorem ipsum dolor sit amet consectetur adipisicing elit. Adipisci odit consequatur laudantium neque harum vitae provident omnis sapiente ut hic!

3 Feature 3

Lorem ipsum dolor sit amet consectetur adipisicing elit. Adipisci odit consequatur laudantium neque harum vitae provident omnis sapiente ut hic!

Contact us anytimes!

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit.

Lorem ipsum, dolor sit amet consectetur adipisicing elit. Non, iusto vero nisi voluptatem quis optio recusandae nobis excepturi? Quam, error?

02-111-1111

Contact us!

 

Lorem ipsum dolor sit amet consectetur adipisicing elit. At, nemo!

 

phone: 02-11-1111

email: jdoe@email.com

<form action> <div class="mb-3"><input class="form-control" type="text" placeholder="Your name" /></div> <div class="mb-3"><input class="form-control" type="email" placeholder="E-mail" /></div> <div class="mb-3"> </div> <div class="mb-3"><input id="checkDefault" class="form-check-input" type="checkbox" /> <label class="form-check-label text-secondary" for="checkDefault"> I agree to provide privacy. </label></div> <p class="mb-3"><button class="btn btn-primary w-100">Send!</button></p> </form>

답변 1

답변을 작성해보세요.

0

이 강의 질문을 하신게 맞을까요? 소스코드가 다른 것 같아서요^^;
문제를 해결 하셨다면 그렇게 진행하시면 될 것 같습니다.